Rekryteringsföretag i Stockholm Ekonomi

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss på BQ Bemanning via vår företagsförfrågan online.

“Vi har haft nöjet att samarbeta med BQ Bemanning under en längre tid och är mycket nöjda med deras professionella och pålitliga tjänster. BQ Bemanning har alltid levererat högkvalitativ arbetskraft som motsvarar våra behov och krav. Deras dedikerade team har visat stor expertis inom rekrytering och bemanning, och har hjälpt oss att bygga upp en pålitlig och kompetent personalstyrka. Vi rekommenderar varmt BQ Bemanning till alla som söker pålitliga och effektiva bemanningstjänster.”

Sanna Jarari
HR-chef på, BKS AB

Rekrytering Ekonomi: Specialist Rekryteringsföretag Stockholm inom Ekonomiska Tjänster

Välkommen till Bemanningsföretag Stockholm, er pålitliga partner för rekrytering inom ekonomi i Sverige. Med vår breda erfarenhet och djupa insikt i ekonomibranschen kan vi erbjuda er en rekryteringsprocess som är både effektiv och pålitlig. Vi arbetar dedikerat med rekrytering inom ekonomi och skräddarsyr våra processer för att passa just ert företags unika behov.

Vårt engagemang sträcker sig bortom traditionell rekrytering. Vi är era medresenärer på er resa mot tillväxt, alltid redo att säkerställa att ni har rätt team ombord för att uppnå era affärsmål. Vi strävar inte bara efter att fylla vakanser, utan också efter att finna den rätta individen för varje unik roll inom ert företag, en person som kan bidra till er verksamhets framgång på lång sikt.

Varför välja BQ Bemanning för Rekryteringsbyrå i Stockholm?

Expertis inom ekonomi

Vi förstår vikten av att ha rätt ekonomisk kompetens i ett företag. Våra specialister inom rekrytering ekonomi har den expertis som krävs för att matcha rätt kandidater med rätt positioner.

Skräddarsydda lösningar

Vi erbjuder inte en “one size fits all”-tjänst. Varje företags behov är unika, och därför skräddarsyr vi våra rekryteringslösningar för att passa just ditt företags krav och mål.

Hög kvalitet och tillförlitlighet

Med BQ Bemanning får du inte bara en rekryteringspartner. Du får en långsiktig samarbetspartner som står för kvalitet, transparens och pålitlighet.

Bygg framtidens ekonomiteam med Bäst Rekryteringsbyrå i Stockholm

Vi vet att framgångsrik rekrytering ekonomi inte bara handlar om att fylla en ledig position. Det handlar om att finna kandidater som passar in i företagets kultur och som kan bidra till företagets långsiktiga mål. Med detta i fokus arbetar vi nära våra kunder för att garantera en lyckad rekryteringsprocess.

Kontakta oss idag

Om du letar efter en expert inom rekrytering ekonomi, är BQ Bemanning rätt val för dig. Kontakta oss idag för att påbörja er resa mot en starkare och mer kompetent ekonomifunktion i ert företag.

Folk söker även efter: rekryteringsbyrå stockholm, rekryteringsföretag stockholm ekonomi, rekryteringsföretag i stockholm, rekryteringsföretag stockholm, rekrytering finans stockholm, rekrytering redovisning

Kontrollera fler tjänster: Bemanning HR Stockholm | Bemanning Ekonomi Stockholm | Rekryteringsföretag i Stockholm

Strategisk & effektiv rekrytering

Vår expertis inom rekrytering gör det möjligt för ditt företag att:

 • Minimera ledig tid för vakanser — och maximera företagets produktivitet
 • Locka och behålla kvalificerade, högpresterande anställda
 • Öka effektiviteten genom att outsourca rekryteringsprocessen
 • Utnyttja vår branscherfarenhet för att hitta bästa möjliga kandidater
 • Minska rekryteringskostnader utan att offra kvaliteten
 • Fokusera på din kärnverksamhet, medan vi tar hand om rekryteringsprocessen från början till slut

Vi erbjuder

Denna visualisering hjälper oss att påminna oss om vårt mål att hitta den rätta balansen mellan ditt företags behov och kandidatens kompetens och erfarenheter.

Vanliga frågor: Rekryteringsbyrå Stockholm

Rekrytering inom ekonomi ställer specifika krav på såväl teknisk kompetens som förståelse för affärsprocesser och regelverk. Det är också ofta viktigt med erfarenhet av de ekonomiska system som används, samt förståelse för den bransch företaget verkar inom.

Absolut, vi skräddarsyr alltid vår rekryteringsprocess för att passa de specifika behov och krav som ditt företag har. Detta inkluderar allt från urvalskriterier till intervjuprocessen och slutliga anställningsbeslut.

 

Vi på BQ Bemanning använder en holistisk rekryteringsprocess som inkluderar allt från att analysera företagets unika behov till att genomföra intervjuer och kompetenstester. Vi sätter stort värde på att matcha inte bara jobbspecifikationer utan också företagskultur och teamdynamik.

Vi kan hjälpa er med en rad olika positioner inom ekonomi, allt från grundläggande bokföring och löneadministration till mer avancerade roller som controller, redovisningsekonom, och CFO.

 

Att outsourca rekryteringen kan hjälpa er att spara tid och resurser, minimera ledig tid för vakanser och öka er effektivitet. Dessutom ger det er tillgång till vårt nätverk av högkvalificerade kandidater och vår expertis inom rekrytering och anställningsprocesser.

Det första steget är att kontakta oss. Vi tar gärna ett initialt möte för att diskutera era behov och hur vi kan bistå er. Vårt mål är att bli er förtroendefulla partner inom rekrytering och att bidra till er framgång.

Kostnaden för att anlita ett rekryteringsföretag i Sverige kan variera beroende på flera faktorer, inklusive företagets specialisering, typen av rekryteringstjänster, och nivån på den position som ska tillsättas. Här är några vanliga betalningsmodeller som rekryteringsföretag kan använda:

 1. Fast avgift: Vissa rekryteringsföretag tar ut en fast avgift för sina tjänster. Detta är ofta baserat på en förutbestämd kostnad för att genomföra en rekryteringsprocess oavsett slutresultatet.

 2. Procent av årslönen: Det är vanligt att rekryteringsföretag tar betalt baserat på en procentandel av den anställdas första års löner. Procentsatsen kan variera men ligger ofta mellan 15% och 30%.

 3. Betalning vid framgång: Många företag erbjuder en modell där kunden endast betalar om rekryteringsföretaget lyckas placera en kandidat. Detta kan också kombineras med en procentandel av årslönen.

 4. Retainer fee: För exekutiva sökningar eller andra specialiserade tjänster kan rekryteringsföretag kräva en förskottsbetalning (retainer fee) som sedan kan dras av från den totala kostnaden vid framgångsrik rekrytering.

 5. Timbaserade konsulttjänster: I vissa fall, särskilt inom HR-konsultation, kan företag ta betalt per timme för deras expertis och tid.

Kostnaden för att anlita ett rekryteringsföretag kan också påverkas av marknadsförhållandena, geografiskt område och branschspecifika faktorer. Det är bäst att begära specifika offerter från flera företag för att få en klar bild av de potentiella kostnaderna.

Behöver du hjälp med Rekryteringsföretag i stockholm?