BQ Bemanning är en passionerad aktör inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Vi har en gedigen bakgrund inom ekonomi, vilket gör oss till experter på att hitta den rätta talangen för ditt företag. Precis som våra partners på BQ Redovisning, strävar vi efter att ständigt utveckla vår kunskap och förståelse för våra kunders unika behov.

Mer än en bemanningspartner

Vi på BQ Bemanning älskar det vi gör och ser oss som mer än bara en bemanningspartner. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder, ser deras behov och hittar lösningar som är anpassade just för dem. Vi förstår betydelsen av den mänskliga faktorn, både när det gäller att matcha rätt person till rätt jobb och i den personliga relationen med våra kunder.

Vi tror på att ge tillbaka till samhället. Precis som BQ Redovisning, stödjer vi ideella organisationer som gör en positiv förändring i samhället och hjälper människor i behov.

Ett bemanningsföretag med hjärta

BQ Bemanning startade med en idé om att skapa ett bemanningsföretag stockholm som inte bara levererar personal, utan också bidrar till att bygga starka och framgångsrika team. Vi tror att framgång föds ur rätt matchning mellan människor, kunskap och kultur. Med detta i fokus arbetar vi nära våra kunder och kandidater, alltid med öppen dialog och respekt.

Kontrollera fler tjänster Från BQ bemanningsföretag i stockholm: Bemanning HR Stockholm | Bemanning Ekonomi Stockholm | Rekryteringsföretag i Stockholm

Vi arbetar med fokus på transparens, resultat och ett givande, långsiktigt samarbete för företagare och kandidat.