Testimonials 1

“Vi har haft nöjet att samarbeta med BQ Bemanning under en längre tid och är mycket nöjda med deras professionella och pålitliga tjänster. BQ Bemanning har alltid levererat högkvalitativ arbetskraft som motsvarar våra behov och krav. Deras dedikerade team har visat stor expertis inom rekrytering och bemanning, och har hjälpt oss att bygga upp en pålitlig och kompetent personalstyrka. Vi rekommenderar varmt BQ Bemanning till alla som söker pålitliga och effektiva bemanningstjänster.”

Sanna Jarari
HR-chef på, BKS AB

“Vi har haft förmånen att samarbeta med BQ Bemanning vid flera tillfällen och är mycket imponerade av deras engagemang och arbetsmoral. BQ Bemanning har alltid varit snabba att förstå våra specifika behov och har lyckats leverera högkvalitativ personal inom kort tid. De har en omfattande förståelse för arbetsmarknaden och har hjälpt oss att hitta kompetent personal som passar våra team och arbetskultur. Vi är mycket nöjda med BQ Bemannings insatser och rekommenderar dem starkt som ett pålitligt bemanningsföretag.”

Johan Andersson
VD på, Svea Takvård AB

“BQ Bemanning har varit en fantastisk partner för oss när det gäller att fylla våra bemanningsbehov. Deras professionella och dedikerade team har alltid varit tillgängligt för att hjälpa oss hitta rätt talanger för våra projekt. Vi uppskattar deras noggranna urval och deras förmåga att förstå våra krav och leverera snabbt. BQ Bemanning har visat sig vara pålitliga och har överträffat våra förväntningar gång på gång. Vi kan varmt rekommendera BQ Bemanning till alla företag som letar efter högkvalitativ bemanningstjänst.”

Amanda Seyfried
Projektledare på WY & logistik AB

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?